Видео: Емина го сними најскапиот спот на Балканот

Loading...

Емина Јаховиќ, како што самата тврди е сопственичка на официјално најскапиот спот кој воопшто е снимен на нашето балканско поднебје…Емина Јаховиќ, како што самата тврди е сопственичка на официјално најскапиот спот кој воопшто е снимен на нашето балканско поднебје, во кој ќе видите Ламборџини од лимитирана серија, хелихоптер и приватен авион.
Иако не прецизирала за кава цифра се работи, истакнала дека за снимањето на спотот искеширала огромна сума пари, а кадровите се снимани во Белград и Истанбул.
Во скапоцениот клип се појавува и манекенката Бојана Рајиќ, бившата сопруга на Владимир Стојковиќ.

Емина Јаховиќ, како што самата тврди е сопственичка на официјално најскапиот спот кој воопшто е снимен на нашето балканско поднебје, во кој ќе види

loading...
Loading...