Видео: Еве како да се санкате со помош на падобран!

Loading...

Едно дете се досетило како силниот ветер да го искористи за санкање.Кога за санката ќе заврзете парче од платно на ветерот кој достигнува брзина и до 30 метри во секунда, вас повеќе и нема да ви биде потребна уздолница за да се санкате.
Погледнете го видеото.

Кога за санката ќе заврзете парче од платно на ветерот кој достигнува брзина и до 30 метри во секунда, вас повеќе и нема да ви биде потребна уздолн

loading...
Loading...