Видео: Еве што би направил Каније со фамозниот задник на Ким Кардашијан!

Loading...

Каније рапува за својата избраничка Ким Кардашијан па во нумерата I Won опишува што се би правел со нејзиниот задник, кој меѓу другото ако би можел, би го позлатил!„Ти си трофеј жена број 1, нормално е да живееш и трофеен живот, си пораснала со Џеј Ло и Тимберленд, сега си на Маноло. Додека еден ден не ставив ангел во твојот ултразвук. Сакам твојот задник да го позлатам со чисто злато“…
Но тука не застанува и во песната ги спомнува и познатите спортисти кои пред него биле во врска со Ким.
Ги победив сите НБА играчи, и затоа секогаш кога ќе постигнам поен, тоа е како на Супербол.
Слушнете што друго пее Каније во видеото што следува…

 
„Ти си трофеј жена број 1, нормално е да живееш и трофеен живот, си пораснала со Џеј Ло и Тимберленд, сега си на Маноло. Додека еден ден не с

loading...
Loading...