Видео: Еве уште еден доказ дека никогаш не треба да се откажувате!

Loading...

Погледнете ја завршницата на оваа девојкаВо 2008 година на големото 10-то затворено првенство повторно се покажа старата изрега „Никогаш не се откажувај“. Во видеото може да ги видите инспиративните 600 метри каде што Хитер Дорниден паѓа во текот на трката. Таа на почетокот на трката го завзема водството пред сите девојки и ненадејно се случува најлошото. Таа паѓа на среди од трката. Погледнете го видеото за да ја видите завршницата на оваа девојка:

 
Во 2008 година на големото 10-то затворено првенство повторно се покажа старата изрега „Никогаш не се откажувај“. Во видеото може да ги

loading...
Loading...