Видео: Фото-сесија на Мариа Шарапова

Русинката секогаш е во топ-форма, па така таа се најде на новата фотосесија која во моментов светските медиуми на големо ја објавуваат, а тука се и нестпрливите нејзини огромни обожаватели кои го чекаат сево ова, да ја видат 26 годишната русинка во бикини.

Пронајдете не на следниве мрежи: