ВИДЕО: Фудбалерите на Милан повторно се жртви на расизмот

Изгледа станува вистински тренд да им се фрлаат банани на црномурестите фудбалери.Имено, навивачите на Аталанта се осмелија да фрлат банана пред Најџел Де Јонг и Милан Кевин Констант.
Фудбалерите ги земаа бананите и фер и спортски им се заблагодарија, иако гестот не беше нималку убав.
Погледнете: 
Имено, навивачите на Аталанта се осмелија да фрлат банана пред Најџел Де Јонг и Милан Кевин Констант.
Фудбалерите ги земаа бананите и фер и

Пронајдете не на следниве мрежи: