Видео: Го чувате мобилниот во џеб? Ги убивате сперматозоидите

Loading...

Иако ова видео е направено шеговитo, снимките во него се реални. Се работи за микроскопски снимки како реагираат сперматозоидите кои се изложени на зрачење од телефоните – и како пливкаат оние кои не се..Доколку сакате да бидете здрави и да имате поколение без мака добро е да го послушате советот на лекарите и телефоните и лап топ компјутерите да ги држите понастрана од вашите препони.
mkd-news.comДоколку сакате да бидете здрави и да имате поколение без мака добро е да го послушате советот на лекарите и телефоните и лап топ компјутерите

loading...
Loading...