Видео: Ѓоковиќ и Шарапова „надиграни“ од тинејџери

Новак Ѓоковиќ и Мариа Шарапова учествуваа на егзибициски тенис-натпревар со тинејџери, сево ова беше организирано од страна на произведителот на тениска опрема „Хед“.
Инаку, станува збор за тинејџери, победници на натпреварувањето „Голден Хед Бал“, кои ја имаа честа и задоволството да бидат дел од оваа манифестација.Новак Ѓоковиќ и Мариа Шарапова учествуваа на егзибициски тенис-натпревар со тинејџери, сево ова беше организирано од с

Пронајдете не на следниве мрежи: