ВИДЕО: Хендикепирано момче му покажува фудбалски финти на Давид Луис

Бразилските фудбалери имаа специјален гостин на својот тренинг.Хендикепираното момче имаше шанса да се запознае со фудбалерите на Бразил, но и да им покаже неколку трикови.
Погледнете:
Хендикепираното момче имаше шанса да се запознае со фудбалерите на Бразил, но и да им покаже неколку трикови.
Погледнете:

Пронајдете не на следниве мрежи: