ВИДЕО : Хит на денот-Кога натпреварот станува досаден!

Погледнете како се забавуваа навивачитеНавивачите на еден фудбалски тим од Косово, по се изгледа не беа воодушевени од тоа како се развиваа настаните на теренот. Решија да си го кренат расположението со многу униката забава.
Една група на навивачи решија малку да се забавува. Го повторуваа движењето на судијата и секој негов подег.
Ова видео кое може да го погледнете на следната страница почна да се шири со огромна брзина на друштвените мрежи и станува вистински хит!

 
Навивачите на еден фудбалски тим од Косово, по се изгледа не беа воодушевени од тоа како се развиваа настаните на теренот. Решија да си го кренат р

Пронајдете не на следниве мрежи: