Видео: Холандски туристи пејат на дожд во центарот на Скопје

Loading...

Скопје беше зафатено од големо невреме, но, очигледно тоа на холандските туристи не им претставуваше  проблем. 
Поројниот дожд не им пречеше на Холанѓаните па, тие запеаја на плоштадот во центарот на градот.
Погледнете како тие пејат на дожд во Скопје. Скопје беше зафатено од големо невреме, но, очигледно тоа на холандските туристи не им претставуваше  проблем.&nbПогледнете како холандските туристи пејат на дожд во Скопје.

loading...
Loading...