Видео: Хорор во лифт: Девојче претепало 2-годишно момче, па го фрлила од врв на зграда

На видеото може да се види како девојчето го задржа малото детенце, а потоа по затварањето на вратата од лифтот го удира и фрла на земја, продолжувајќи да го шутира и да скока врз него.Десет годишно девојче најпрво го претепала двегодишниот Јуанјуан во лифт, а потоа го усмртила фрлајќи го од 25-ти кат на една зграда во кинескиот град Congkuing. Монструозното малтретирање на детето го снимила камерата во лифтот.
Јуанјуан во лифтот бил со неговата мајка. Меѓутоа, како што покажува снимката, откако жената излегла од лифтот влечејќи го со себе велосипедот на малото детенце, вратата на лифтот се затворила, а момчето останало во лифтот со девојче кое само секунда порано, успеала да влезе во лифтот.
На снимката може да се види како девојчето го придржа детето, а потоа по затворањето на вратите, таа го удира, го фрла на земја, продолжувајќи да го клоца и да скока врз него.
Откако се отвориле вратите на лифтот на 25-тиот кат од зградата, девојчето го извлекла Јуанјуан, а потоа го фрлила преку оградата на терасата.
Причината за овој монструозен чин не е позната, како ни тоа дали девојчето и момчето некогаш претходно се сретнале. 

Десет годишно девојче најпрво го претепала двегодишниот Јуанјуан во лифт, а потоа го усмртила фрлајќи го од 25-ти кат на една зграда во кинескиот г

Пронајдете не на следниве мрежи: