Видео: И ова го има во фудбалот – како да промашиш празен гол

Неилтон, членот на младинскиот тим на Сантош уште еднаш ја покажа на дело бразилската мајсторија на промашувањеВо фудбалот има се у сешто, а Бразилците во изминатава година успеаа да ја наполнат рубриката „верувале или не“, кога станува збор за утки на празни голови.  
Погледнете како изгледа да утнеш празен гол…

 
Во фудбалот има се у сешто, а Бразилците во изминатава година успеаа да ја наполнат рубриката „верувале или не“, кога станува збор

Пронајдете не на следниве мрежи: