Видео: И ова го има во фудбалот!

Ако некој каже дека со секој дел од телото може да дадете гол, по ова видео ќе сфатите дека тоа е чиста вистина. Фановите на фудбалот ќе бидат доста изненадени од овој гол. 
Чешкиот фудбалер Давид Хаворка, на Б-тимот на Спарта Прага е херојот кој успеа на ваков начин да дојде до гол и да ги изненади присутните на трибините. 
Погледнете го овој сензационален гол, а како е даден проценете сами. Фановите на фудбалот ќе бидат доста изненадени од овој гол. 
Чешкиот фудбалер Давид Хаворка, на Б-тимот на Спарта Прага е херојот кој

Пронајдете не на следниве мрежи: