Видео: Инсекти прават вистински масакр во Кина!

Во Кина се појавија стршлени кои ги напаѓаат луѓето и прават вистински масакр. Стршелните ги напаѓаат луѓето како во некој хорор филм. Тие веќе повредиле 1600 луѓе, а 41 лице почина од нанесените повреди. 
Нападнатите се претежно возрасни лица, фармери, кои биле повеќе време во природа и нивна близина. Сепак меѓу повредените има и деца. 

 
Стршелните ги напаѓаат луѓето како во некој хорор филм. Тие веќе повредиле 1600 луѓе, а 41 лице почина од нанесените повреди. 
Нападна

Пронајдете не на следниве мрежи: