Видео: Како изгледа аква парк во руски стил?

Loading...

Погледнете како Русите уживаат во благодетите на аква парк, но секако во руски стил.
 Иако ова видео треба да ве насмее, сепак може и да ве извади од такт поради екстремниот начин на кој овие момчиња се забавуваат.
Вие не пробувајте вакво нешто, појдете во Скопје или Пробиштип на вистински аква парк и уживајте во благодетите кои ги нудат овие две нови прекрасни места.Иако ова видео треба да ве насмее, сепак може и да ве извади од такт поради екстремниот начин на кој овие момчиња

loading...
Loading...