Видео: Како изгледа кога Елена ќе остане без глас

Loading...

Наместо музка, се слушаат звуците коишто реално би ги изведувале Елена и актерот Славиша Кајевски со кого заедно играат на видеоспотот.Новата епизода на македонскиот серијал „Сајлент звук“ го носи видеоспотот за песната на Елена Ристеска, „Опасно време“.
Наместо музка, се слушаат звуците коишто реално би ги изведувале Елена и актерот Славиша Кајевски со кого заедно играат на видеоспотот.
Погледнете го видеото на следната страна:

Новата епизода на македонскиот серијал „Сајлент звук“ го носи видеоспотот за песната на Елена Ристеска, „Опасно време“.

loading...
Loading...