Видео: Како изгледала Кристина Ковач кога била млада?!

Loading...

 Погледнете како изгледала Кристина кога била младаНајпосветената судијка во Икс Фактор, Кристина Ковач, заедно со нејзината сестра Александра биле гости во емисијата „Добри вибрации“ во 1996 година каде учествувале во мини квиз на кој победува Кристина.
 Погледнете како изгледала Кристина кога била млада:

Најпосветената судијка во Икс Фактор, Кристина Ковач, заедно со нејзината сестра Александра биле гости во емисијата „Добри вибрации“ во

loading...
Loading...