Видео: Како изгледаше целата бркотница помеѓу жената и американската полиција?

Loading...

Жена која ја нападна Белата куќа и Конгресот крена вистинска паника во Вашингтон. Причините за нападот на оваа жена која со автомобил се обиде да ја пробие блокадата пред Белата куќа се уште не се познати. 
Целата таа бркотница меѓу жената и американската полиција траеше доста долго, бидејќи по Белата куќа таа се упати кон Конгресот. 
Целиот индицент и како изгледаше таа бркотница може да погледнете на следната страна. 

 
Причините за нападот на оваа жена која со автомобил се обиде да ја пробие блокадата пред Белата куќа се уште не се познати. 
Целата та

loading...
Loading...