Видео: Како Озил „жонглира“ со мастика

Еве едно интересно видео поврзано со новото засилување за англискиот премиерлигаш Арсенал.Месут Озил, мошне иновативно и секако креативно, погледнете што направи со гумата за џвакање…Месут Озил, мошне иновативно и секако креативно, погледнете што направи со гумата за џвакање…

Пронајдете не на следниве мрежи: