Видео: Како реагираат луѓето кога дознаваат дека ова момче гледа геј-порно филм

Loading...

Шегаџијата Фреди Ферхер повторно изненади со пресмешно видео, кое овојпат вклучува малку „машка акција“.Погледнете ги реакциите на луѓето кои сфаќаат што всушност гледа Фреди на својот лап-топ компјутер откако слушалките ќе му се исклучат „случајно“.
Тој отиде и до таму што додека ја напушташе просторијата некои од жртвите на скриената камера ги почести и со лажна ерекција.
Погледнете ги реакциите на луѓето кои сфаќаат што всушност гледа Фреди на својот лап-топ компјутер откако слушалките ќе му се исклучат „случа

loading...
Loading...