Видео: Како реагираат македонските репрезентативци на Камерунската химна

Организаторите направија мала збрка, демек Камерун и македонија тука се некаде.На пријателскиот натпревар помеѓу фудбалските репрезентации на Макеоднија и Камерун кој се одигра во Австрија се случи лапсус на организаторите.
Додека во кадар се прикажуваа нашите фудбалери, во позадина не одеше нашата, туку химната на Камерун.

Погледнете ги реакциите на нашите фудбалери кога им се промаши химната.
На пријателскиот натпревар помеѓу фудбалските репрезентации на Макеоднија и Камерун кој се одигра во Австрија се случи лапсус на организаторите.

Пронајдете не на следниве мрежи: