Видео: Како Роналдо жестоко се пресметува со папараци

Неколку новинари одлучија да го следат Роналдо откако во утакмицата со Шведска обезбеди пласман за својата репрезентација во Бразил. Тие сакаа да видат како Роналдо го прославува својот успех со неколку свои соиграчи од репрезентацијата во некој од ноќните клубови во Стокхолм.
Сепак тие ни очекуваа дека тој на овој начин ќе се пресмета со нив…Тие сакаа да видат како Роналдо го прославува својот успех со неколку свои соиграчи од репрезентацијата во некој од ноќните клубови во Стокхол

Пронајдете не на следниве мрежи: