Видео: Како се посрамоти овој хокеар?!

Хокеарот се обиде да се освежи, но притоа успеа да се посрамоти пред целиот свет.Откако хокејарот беше заменет поради преголем напор во текот на натпреварот, не успеа да се освежи како што треба.
Притоа тој беше снимен од камерите и стана голем хит по социјалните мрежи, бидејќи не успеа да се снајде со едноставно шише вода.
Погледнете го урнебесно смешното видео на спорт365.Откако хокејарот беше заменет поради преголем напор во текот на натпреварот, не успеа да се освежи како што треба.
Притоа тој беше снимен о

Пронајдете не на следниве мрежи: