Видео: Како звучи кога Лукијан ја пее „Боже чувај ја од зло“?

Loading...

Лукијан Ивановиќ, натпреварувачот од групата на Емина Јаховиќ, пред да се натпреварува на Х-Фактор, имал неколку обиди да пее. Лукијан Ивановиќ, натпреварувачот од групата на Емина Јаховиќ, пред да се натпреварува на Х-Фактор, имал неколку обиди да пее. Тој при гостувањето во една  српска телевизија ја отпеал песната од нашиот Тоше Проески „Боже чувај ја од зло“, но на српски јазик.
Погледнете како тоа звучи:

Лукијан Ивановиќ, натпреварувачот од групата на Емина Јаховиќ, пред да се натпреварува на Х-Фактор, имал неколку обиди да пее. Тој при гостувањето

loading...
Loading...