Видео: Кампањаро за малку ќе предизвикаше тепачка со Џон Тери

Мошне нелогичен потег на фудбалерот на Интер, Хуго Кампањаро на натпреварот со Интер во рамките од турнирот „Интернационален шампионски куп“.Во 58-мата минута Кампањаро „му влезе“ на Тери мошне остро, при што англичанецот можеше да заработи тешка и сериозна повреда, но, замислете, фудбалерот на Интер со ладна глава не обрнувајќи внимание на стартот си продолжи понатаму, дури и со ладен поглед кон судијата реагираше сосема не фер и некоректно.
Кампањаро заработи црвен картон, Интер загуби на крајот со 2-0.Во 58-мата минута Кампањаро „му влезе“ на Тери мошне остро, при што англичанецот можеше да заработи тешка

Пронајдете не на следниве мрежи: