Видео: Карлеуша го навреди Македонецот: „Ти си големо ништо“ – Шабан и оддржа лекција!

Loading...

Во Ѕвездите на Гранд силите си ги измерија Зоран Бушин и кумановчанецот Оливер Алексовски, кој доби брутални навреди од Карлеуша, која е член на жирито. Познавачите на музиката како Босанац и Шабан Шаулиќ, па и специјалното жири каде е Саша Поповиќ, и порачаа на Карлеуша дека не ја познава македонската музика и дека таа песна се пеела токму така, а со оглед на тоа што таа истакна дека и било здодевно, и дека Македонецот и неговиот противник за неа се едно големо ништо, и порачаа да се едуцира за овој тип на музика.
Погледнете ја кавгата во видеото на следната страна:

Познавачите на музиката како Босанац и Шабан Шаулиќ, па и специјалното жири каде е Саша Поповиќ, и порачаа на Карлеуша дека не ја познава македонск

loading...
Loading...