Видео: Катарина е „малото палче“: Преслаткото девојче ги воодушеви СИТЕ во „Ѕвездичките на Пинк“

Loading...

– Таа звучи како некоја мала порцеланска кукла – воодушевено вели Леонтина.Првата емисија од втората сезона на „Ѕвездичките на Пинк“ очекувано привлече огромно внимание, а меѓу најзапазените учесници беше преслатката Катарина, седумгодишно девојче од Белград.
Катарина на 5 години била солист на суперфиналето на фестивалот „Чаролија“.
– Не постоеше држач за микрофон кој можеше неа да ја дофати и таа е навистина откритие на нашиот фестивал, рече Леонтина, член на жирито кое остана во ист состав како и минатата година.
ЗА ПРВ ПАТ ПЛАЧЕШЕ ЦЕЛО ЖИРИ: Дали ова е најдобриот настап во „Ѕвездичките на Пинк“
– Таа звучи како некоја мала јапонска порцеланска кукла, додаде Леонтина, а Милан призна дека се стопи слушајќи ја и  на нарече „малото палче“.
Погледнете како се претстави малата Катарина во „Ѕвездичките на Пинк“:

Првата емисија од втората сезона на „Ѕвездичките на Пинк“ очекувано привлече огромно внимание, а меѓу најзапазените учесници беше пресл

loading...
Loading...