Видео: Киро Глигоров и Тито на коктел забава во Холивуд

Loading...

Маршалот Тито заедно си Киро Глигоров кој тогаш бил во делегација, се забележани на коктел забава во Холивуд. Холивудската филмска индустрија во Лос Анџелес организирала коктел забава, на која присуствувале Тито и Киро Глигоров.
Со оваа коктел забава само се потврдил пријателскиот однос на САД и тогашната голема Југославија. 
На овој коктел биле забележани тогашните големи филмски ѕвезди. Холивудската филмска индустрија во Лос Анџелес организирала коктел забава, на која присуствувале Тито и Киро Глигоров.
Со оваа коктел забав

loading...
Loading...