Видео: Кој успеа да го расплаче Даниел Кајмакоски?

Loading...

Даниел Кајмакоски се расплака…Даниел Кајмакоски со неговиот глас успева да расплаче многу од неговите фанови, но овој пат тие го расплакаа него!
Тој од срце им се заблагодари на Сонцињата на неговиот Фејсбук профил:

Погледнете го видеото:

Инаку за потсетување, неодамна менторот на Даниел Кајмакоски, Жељко Јоксимовиќ, имаше концерт во Охрид, каде ова дуо ја воодушеви целата публика која пееше во еден глас со нив. Даниел како вистински домаќин утредента го прошета Жељко низ неговата родна Струга.Даниел Кајмакоски со неговиот глас успева да расплаче многу од неговите фанови, но овој пат тие го расплакаа него!
Тој од срце им се заблаг

loading...
Loading...