Видео: Кој успеа да го расплаче Силвестер Сталоне?

Loading...

Силвестер Сталоне, познатиот холивудски актер и помогна на продукцијата која правеше театарска претстава базирана на легендарниот филм Роки, но кога го повикаа да се качи на сцената, не можеше да ги сокрие солзите.Публиката за прв пат мјузиклот го виде во 2012 година, а од тогаш стана хит насекаде во светот.
Погледнете…

 
Публиката за прв пат мјузиклот го виде во 2012 година, а од тогаш стана хит насекаде во светот.
Погледнете…

 

loading...
Loading...