Видео: Која е новата „шмизла“ на естрадата?!

Loading...

Младата надежна пејачка од Прилеп Елена Јовческа со нова песна и видео спот.Гледајќи го спотот и слушајќи ја песната „Шмизла“ на Елена, лесно може да се забележи дека таа е новата шмизла на естрадата. Прво бидејќи таа самата го напишала текстот за песната, а второ бидејќи така кажуваат стиховите во песната, а и кабриолетот кој го вози го носи натписот „Шмизла.“
Погледнете го видеото, па самите заклучете дали сме во право:

Гледајќи го спотот и слушајќи ја песната „Шмизла“ на Елена, лесно може да се забележи дека таа е новата шм

loading...
Loading...