Видео: Колку е флексибилен LG G Flex?

Loading...

Направено е новото промо видео за LG G Flex во кое се прикажани додатоците, како и флексибилноста на телефонот кој треба да биде пуштен во продажба следната недела…На краткото видео ни е прикажан LG G Fleх, но за жал не е на англиски јазик за да разбереме, иако тоа не би претставувало некој голем проблем со оглед дека ги знаеме опциите што ги нуди овој производ како и главната атракција- флексибилниот екран.
Според сликите што ги имаме како и според одредени информации ни се потврдува дека екранот ќе биде флексибилен. Погледнете го видеото за да дознаете повеќе.

Повеќе на: GSM.mkНа краткото видео ни е прикажан LG G Fleх, но за жал не е на англиски јазик за да разбереме, иако тоа не би претставув

loading...
Loading...