Видео: Колку малтретирање издржува Galaxy S4?

Loading...

Секоја голема компанија има сопствени лаборатории во кои покрај тестовите за функционалноста, ги тестираат уредите и за нивната физичка издржливост.Тестовите опфаќаат проверка на издржливоста при паѓање, удирање, тркалање, како и потопување со вода, а иако компанијата ги покажува како отпорни на малтретирањето, не е препорачливо самите да тестирате, бидејќи еден погрешен агол при падот е доволен за да го уништите екранот.
Погледнете како тоа го прави Samsung во својата лабораторија на: gsm.mkТестовите опфаќаат проверка на издржливоста при паѓање, удирање, тркалање, како и потопување со вода, а иако компанијата ги покажува како отпорни н

loading...
Loading...