ВИДЕО: КРАЛИЦА НА БИСЕРИТЕ – Тања Савиќ се избрука пред камерите!

Loading...

„Сакам кажам – не знам речам“… Тања Савиќ малку „ги измеша брзините“, па дури чудно ја погледна и Огнен и Дарко Лазиќ кој беше во студиото заедно со неа.Пејачката сакаше да испадне паметна, и малку да „плука“ по новинарските натписи и самите новинари, но тоа што таа го кажа ја пласираше на самиот врв и и овозможи да влезе во конкуренција за „бисер на годината“.
„Сакам кажам – не знам речам“… Тања Савиќ малку „ги измеша брзините“, па дури чудно ја погледна и Огнен и Дарко Лазиќ кој беше во студиото заедно со неа.
Погледнете на следната страна: 

Да ве потсетиме што изнави Тања пред некој ден: Имам секс со маж ми секој ден повеќе пати…Погледнете ТУКАПејачката сакаше да испадне паметна, и малку да „плука“ по новинарските натписи и самите новинари, но тоа што таа го кажа ја пласираше

loading...
Loading...