Видео: Крис Браун повторно насилен и лут

Loading...

Крис Браун повторно направи сцена на јавно место, во средата во Лос Анџелес, откако завршил со рекреирање во кугланата „PINZ“. 
Тој се разлутил откако му било напоменато да плати 10 долари за паркинг, кој сметал дека е бесплатен. Но, поради својот разбеснет став, тој го изоставил фактот дека тие 10 долари всушност биле за добротворни цели. 
„За*би 10 долари“, извикувал Крис Браун. Тој, наводно бил разлутен поради тоа што во кугланата бил само 30 минути и не очекувал дека треба да плати за толку. 
Дали Крис со оваа своја постапка покажа дека е навистина себичен или едноставно имал лош ден? 
Погледнете ја неговата рекација и заклучете сами.  
 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 Крис Браун повторно направи сцена на јавно место, во средата во Лос Анџелес, откако завршил со рекреирање во кугланата

loading...