Видео: Кристиано Роналдо во ГТА 4!!!

И тоа е можно, кога веќе фудбалот е толку славен, а славните фудбалери се на самиот врв на славата меѓу своите фанови, па можеме да видиме како дел од големите фудбалски ѕвезди се наоѓаат во самите игри.Португалскиот фудбалер Кристиано Роналдо се најде во компјутерската игра ГТА 4 во која бесот го исфрла во продавниците за одела кои му кажаа дека Меси е подобар од него.
И така, Роналдо на тоа одговара просто и едноставно, влегува со својот Астон Мартин во самата продавница, и целата ситуација ја решава на мошне едноставен начин, вообичаено за оваа игра – со оружје.Португалскиот фудбалер Кристиано Роналдо се најде во компјутерската игра ГТА 4 во која бесот го исфрла во продавниците

Пронајдете не на следниве мрежи: