ВИДЕО: Кристоф Крамер не се сеќава на финалниот натпревар?

Кристоф Крамер за првпат дебитираше за германската репрезентација кога Јоаким Лев реши да го пушти да игра во натпреварот против Аргентина.Но, тој во првото полувреме доби удар од Езекил Гарај, поради кој не се сеќава на ништо од првото полувреме.
-Не знам ништо за првото полувреме. Помислив дека сум излегол од игра веднаш по судирот. Немам идеја како дојдов до соблекувалната. За мене мечот почна во второто полувреме, вели Крамер.Но, тој во првото полувреме доби удар од Езекил Гарај, поради кој не се сеќава на ништо од првото полувреме.
-Не знам ништо за првото полув

Пронајдете не на следниве мрежи: