Видео: Куќа вредна 2 милиони може да ја добиете за 10 евра!

Loading...

Сте си фантазирале ли некогаш за тоа да поседувате куќа во Франција? Сега можете да ја добиете – ако сте доволно паметни и упорни. Имено, куќата од 520 метри квадратни, која проценето вреди 2 милиони евра може да биде ваша за само 10 евра. Еве за што се работи:
Сопственичката на овој мини дворец во еден рурален дел од Франција, Наташа Баудиер (39), веќе долго не успева да ја продаде својата куќа, па се досетила за 10 евра да ја продаде „влезницата“ за играта во која награда е нејзината недвижност.

Ќе добиете две прашања на кои треба да дадете одговор: едното е логично прашање, а другото се однесува на општото знаење. Ако дадете точни одговори, влегувате во вториот круг и така се додека не ги победите останатите натпреварувачи.
Наташа се надева дека за играта ќе се пријават 200.000 луѓе и така ќе се соберат 2 милиони евра, всушност и онолку колку што чини куќата. 
Погледнете како изгледа оваа мини палата во видеото: 
Имено, куќата од 520 метри квадратни, која проценето вреди 2 милиони евра може да биде ваша за само 10 евра. Еве за што се работи:
Сопствен

loading...
Loading...