Видео: Лепа Брена се удира по глава со сопствената нога!

Loading...

Во ова видео од пред 30 години, каде главна актерка е Лепа Брена, предизвикува смеење до солзи. Иако снимката не е со најдобар квалитет, таа деновиве стана хит на интернет.  Во ова видео од пред 30 години, каде главна актерка е Лепа Брена, предизвикува смеење до солзи. Иако снимката не е со најдобар квалитет, таа деновиве стана хит на интернет.  
Брена понесена од атмосферата, играјќи ја подигнува ногата толку високо и брзо, па се удрира себе си по глава. Но, тука приказната не завршува, популарната пејачка, по самоударот паѓа на колена, а само неколку секунди,потоа брзо станува и продолжува да игра и пее.
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКВо ова видео од пред 30 години, каде главна актерка е Лепа Брена, предизвикува смеењ

loading...
Loading...