Видео: Љубов кон Арсенал – претрча 5 километри за да биде во клубскиот автобус!!!

Тоа е тој фудбалски фанатизам кај одредени фудбалски фанатици на одредени фудбалски клубови, љубов која не признава граници, па така еден Виетнамец, најде начин како да се најде во клубскиот автобус на англискиот премиерлигаш Арсенал.
Арсенал се наоѓа на турнеја во Азија, па така во Виетнам се случи нешто невообичаено, кога станува збор за покажување на љубовта кон својот омилен тим.
Виетнамец, се чини огромен фан на Арсенал, истрча цели пет километри со автобусот, играчите го бодреја, некои упатуваа зборови кон него „ќе се избориш за место во тимот“, па на крајот виетнамецот можеби ја исполни најголемата своја фудбалска желба – беше дел од фудбалската елита, се најде во клубскиот автобус на Арсенал.Тоа е тој фудбалски фанатизам кај одредени фудбалски фанатици на одредени фудбалски клубови, љубов која не признава гр

Пронајдете не на следниве мрежи: