Видео: Маид пее на македонски јазик во дует со Калиопи

Loading...

Кандидатот на шоуто Х-фактор, Маид Хекимовиќ, минатата година имал настап заедно со нашата поп дива Калиопи, на кој пееше нејзина песна на Македонски.Кандидатот на шоуто Х-фактор, Маид Хекимовиќ, минатата година имал настап заедно со нашата поп дива Калиопи, на кој пееше нејзина песна на Македонски.
Иако излезе од натпреварот по настапот во куќите на судиите, сепак публиката гласаше за него и тој од идната емисија повторно ќе продолжи да се натпреварува.
Погледнете го и слушнете го неговиот дует со Калиопи, каде Маид одлично пее на Македонски јазик. 

Кандидатот на шоуто Х-фактор, Маид Хекимовиќ, минатата година имал настап заедно со нашата поп дива Калиопи, на кој пееше нејзина песна на Македонс

loading...
Loading...