Видео: Мајкл Овен ќе го биде и за коментатор…

Мајкл Овен освен тоа што изгради успешна клубска и репрезентативна кариера, би можел да изгради и успешна коментаторска кариера, погледнете го видеото и уверете се.Станува збор за снимање на реклама за „БТ Спорт“, а поранешниот англиски репрезентативец мошне добро се снајде во неа.Станува збор за снимање на реклама за „БТ Спорт“, а поранешниот англиски репрезентативец мошне добро се сн

Пронајдете не на следниве мрежи: