Видео: Мајли Сајрус запали џоинт на сцена!

Loading...

Мајли Сајрус на Европската верзија на MTV VMA излезе на сцената вадејќи џоинт од својата чанта.На публиката веќе и е познато дека Мајли користи марихуана како и поголемиот дел од славните ѕвезди, но кога се појави на сцената – ги шокираше сите правејќи го истото: запали џоинт и си „пафкаше“ пред огромната публика.
Доделувањето на наградите се оддржа во Амстердам, па веројатно таа нема нема да западне во неволја.
Претпоставуваме дека марихуаната не е единственото нешто околу кое тие таму се „лабави“ .
Погледнете го видеото:

 На публиката веќе и е познато дека Мајли користи марихуана како и поголемиот дел од славните ѕвезди, но кога се појави на сцената – ги шокира

loading...
Loading...