Видео: Мајсторијата на Вугринец и Георгиевски!!!

Цепелинот на Вугринец и Георгиевски секако е еден од најдобрите голови на тимот на Металург.Двојниот цепелин на Вугринец и Георгиевски секако е топ тема меѓу љубителите на македонскиот ракомет кои со воодушевување го проследија мајсторскиот потег на вчерашниот натпревар.
Металург го декласираше Пик Сегед, па еве можност уште еднаш да се потсетиме на мајсторијата од вчерашниот натпревар…Двојниот цепелин на Вугринец и Георгиевски секако е топ тема меѓу љубителите на македонскиот ракомет кои со воодушевув

Пронајдете не на следниве мрежи: