ВИДЕО: Македонски пејач за малку го избегнал нападот во Минхен!

Во текот на денот во живо во вестите на ТВ Нова се јави македонскиот пејач Игор Узунов, кој во моментите на пукањето се затекнал во близина на трговскиот центар центар во Михнен.Еве како тој го доживеал настанот.
Еве како тој го доживеал настанот.

Пронајдете не на следниве мрежи: