Видео: Малтретирале жена на познат боксер, а потоа им се случи…

Познатиот руски боксер Николај Власенко се пресметал со три лица, кои во ноќен клуб ја нападнале неговата сопруга. Притоа, Власенко нокаутирал двајца од напаѓачите, а третиот некако успеал да се задржи на нозе.  Тепачката се случила пред 2 месци, но снимките кои биле користени во судскиот процес дури сега се појавиле на Интернет.
Според тврдењата на познатиот боксер, тројцата напаѓачи ја малтретирале жената, пришто тој го забележал тоа и ги предупредил дека на мирен начин сака да го реши проблемот.
Тоа што следува понатаму, погледнете го во долуприкажаното видео. Запомнете: Не си ја барајте белјата со боксер! 
Тепачката се случила пред 2 месци, но снимките кои биле користени во судскиот процес дури сега се појавиле на Интернет.
Според тврдењата на

Пронајдете не на следниве мрежи: