Видео: Марио Касас во геј акција

Loading...

Преубавиот шпански актер Марио Касас, доби неочекуван пристап од геј водител при доделување на наградите и тоа пред милионската публика.И те како него очекуваше овој „нежен“ бакнеж. Тој седеше во првиот ред заедно со својата девојка, партнерка во филмот „Три метри над небо“, кога водителот Анхел му пријде и го бакна пред публиката.И те како него очекуваше овој „нежен“ бакнеж. Тој седеше во првиот ред заедно со својата девојка, партнерк

loading...
Loading...