Видео: Масовна поддршка на митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Скопје

Loading...

Масовната поддршка на владеачката партија и коалицијата „За подобра Македонија“ од страна на граѓаните се покажува и на дела, на вечерашниот митинг кој се одржува на плоштадот „Македонија“ во Скопје.
Погледнете го видеото кое е доказ за поддршката на ВМРО-ДПМНЕ од страна на целиот македонски народ. Масовната поддршка на владеачката партија и коалицијата „За подобра Македонија“ од страна на граѓаните се

loading...