Видео: Мажите одговорија на женските прашања за сексот

Loading...

Buzz Feed направи анкета во која девојки им поставуваат прашања на непознати мажи во врска со сексот.На прашањето на што мислат додека имаат секс, момците дадоа одговори како тоа дека едноставно уживаат и не мислат многу, но имаше и такви кои рекоа дека мислат дали се прават како што треба.
На прашањето пак, што ги прави девојките добри во кревет, некои момци мислат дека е битна „хемијата“ помеѓу нив, но има и такви кои сакаат девојките да се сексуално поактивни а не само да лежат и ништо да не прават.

 
Погледајте го видеово и за други интересни прашања кои девојките им ги поставија на мажите.
На прашањето на што мислат додека имаат секс, момците дадоа одговори како тоа дека едноставно уживаат и не мислат многу, но имаше и такви кои рекоа

loading...
Loading...